Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Marilka van Zevenbergen

Hoi!

Jullie zijn geïnteresseerd in een trouwambtenaar; dát betekent vast dat ik jullie kan feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk? Van harte!  

Even voorstellen

Mijn naam is Marilka van Zevenbergen. Ik ben sinds april 2017 Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand voor de gemeente Vlissingen én ik ben ERVARINGSdeskundige. Op een prachtige dag in maart 2006 gaven mijn lief en ik elkaar het ja-woord in het MuZEEum in Vlissingen. Wij kregen alle ruimte om onze huwelijksinzegening naar ons eigen zin in te vullen: met muziek, met onze oudste dochter als ringdrager, met eigen geloften én met mijn vader die mij in een mooie speech 'weggaf'. Zó werd onze trouwdag een heel persoonlijke gebeurtenis en een heel positieve ervaring!
Die ervaring gun ik jullie ook!  

Taal der liefde

Natuurlijk maakt het dan niet uit van welk geloof, geslacht of ras jullie zijn! Ik ben een fervent aanhanger van de Liefde. En de Taal der Liefde spreken we allemaal.  
Ik ben nieuwsgierig, enthousiast en ik help heel graag mee om jullie dag te laten verlopen zoals jullie dat graag willen. Zo'n 4 weken voor de huwelijksdag zal ik jullie dan ook in een kennismakingsgesprek het hemd van het lijf vragen Niet omwille van de smeuïge details ... (ook leuk ;-)) Maar omdat ik zo een vlotte en toepasselijke toespraak kan maken. Zó kan ik als trouwambtenaar extra cachet geven aan jullie feest.  
Hopelijk tot ziens!  

Marilka aan het woord

Marilka stelt zich vanuit verschillende trouwlocaties in Vlissingen aan u voor. Zij vertelt over haar eigen trouwdag en hoe zij als trouwambtenaar graag wil meehelpen om ook jullie trouwdag tot een heel bijzondere dag te maken. 

Ondertiteling

Als u het filmpje afspeelt, vindt u onderaan aan de rechterkant 4 symbolen/afbeeldingen. Het meest linkse (naast het 'wieltje') is ondertiteling. Als u hierop klikt, verschijnt de ondertiteling automatisch in beeld.