Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Jack de Meij

Dag bruidspaar,

U bekijkt mijn profiel en overweegt wellicht of ik de geschikte persoon ben, die uw huwelijk naar uw specifieke wensen kan voltrekken. Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voornemen om elkaar het ja-woord te gaan geven. Een stap die vraagt om aandacht en een persoonlijke invulling.

Even voorstellen

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Jack de Meij en ik ben geboren en opgegroeid in Vlissingen. De stad die mij nog steeds trekt. Als gepensioneerd verpleegkundige en manager in de Geestelijke Gezondheidszorg heb ik met name te doen gehad met de zorgelijke kant van de samenleving. Het sluiten van huwelijken is voor mij een heerlijke en zorgeloze tegenhanger, waar ik graag mijn inzet en mijn hart aan wil geven.
Mijn kwaliteiten liggen vooral in het contact met anderen. Ik ben een goede luisteraar en geïnteresseerd in mensen.

Thema in mijn leven

‘Iets betekenen voor andere mensen’ is het thema in mijn leven, ik maak op geen enkele wijze onderscheid tussen mensen en zie variëteit als een grote verrijking. Verder ben ik een optimistische romanticus, die de liefde ziet als het mooiste wat (en dat) de mens heeft voorgebracht.

Samen op zoek

Wanneer u voor mij kiest, hoop ik met u in een voorgesprek de pijlers van uw liefde te ontdekken en deze in de trouwceremonie tot uiting te laten komen. Natuurlijk gaan we samen op zoek naar vormen en thema’s waarin uw unieke relatie in de ceremonie in beeld komt. Verder vind ik het belangrijk om in een ontspannen sfeer toe te werken naar de ceremonie, waardoor u geen zorgen heeft over dit deel van de dag.
Mijn mooiste resultaat zou zijn dat de ceremonie nog lang in uw herinneringen blijft als een bijzonder moment op uw huwelijksdag.

Jack aan het woord

Een eerste kennismaking met Jack in een kort filmpje.