Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Hans Koeman

Trouwen, tja, wat is er nu mooier? Een speciale dag, een schitterende jurk, gezonde spanning, een spetterend feest, emotionele moeders. Kortom houden van, elkaar het ja-woord geven! Ervoor kiezen samen verder te gaan, door dik en dun. Ik zal jullie graag helpen bij het officiële gedeelte van deze speciale dag, jullie dag!

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Koeman. Voor velen geen onbekende, ik heb jaren in de hal van het stadhuis gewerkt. Inmiddels ben ik gestopt met werken en zodoende heb ik weer meer tijd om huwelijken te voltrekken, wat ik met heel veel plezier doe. Het is en blijft heel mooi en bijzonder om 2 mensen die van elkaar houden in de echt te verbinden.  

Wat betekent een trouwdag?

Bovenal de viering van een verbintenis, van samen zijn en samen verder willen gaan. Wat een geluk dat jullie dat zo samen gevonden hebben! Want liefde kent geen wetten en geen grenzen. Liefde geeft kleur aan je leven. Ze kan frisgroen zijn in de lente, goudgeel in de zomer, bruin in de herfst en wit in de winter. Maar houd vooral van elkaar zoals je bent, met je goede eigenschappen en met je fouten. Want wie geen fouten maakt, maakt meestal niets. En bezegel die liefde met een kus, want: "Een kus is een afdruk van een indruk die met nadruk vraagt om een herdruk!" (vind ik zelf een geweldige uitspraak!). Dus als jullie houden van een ceremonie met humor maar niet minder stijlvol zouden jullie voor mij kunnen kiezen.
Wie weet tot ziens en alvast heel veel plezier bij alle voorbereidingen voor jullie grote dag!

Hans aan het woord

Hans stelt zich aan jullie voor vanuit de trouwzaal van het muZEEum. Hij vertelt over de invulling van jullie ceremonie en zijn rol daarin.

Ondertiteling

Als u het filmpje afspeelt, vindt u onderaan aan de rechterkant 4 symbolen/afbeeldingen. Het meest linkse (naast het 'wieltje') is ondertiteling. Als u hierop klikt, verschijnt de ondertiteling automatisch in beeld.