Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Daphne Haegens

Gefeliciteerd! Jullie willen gaan trouwen! Een dag waar je naar toe leeft en waar alles en iedereen die je lief is, samenkomt.

Even voorstellen

Mijn naam is Daphne Haegens. Zelf mocht ik in 1989 al in de trouwzaal zitten. Inmiddels zijn mijn zeeman en ik de trotse ouders van 3 grote kinderen. Je zou wel kunnen zeggen dat het huwelijk als een gouden draad door mijn leven loopt. Mocht ik eerst voor bruidsparen een mooi bruidsboeket verzorgen, later kwam daar het fotograferen van de hele trouwdag bij.

De ceremonie

Als je zoveel zorg en aandacht aan je bruiloft besteedt, wil je ook dat de huwelijks ceremonie precies zo verloopt als dat je voor ogen hebt. Modern, met warmte, humor , emotie en diepgang. Tijdens een voorgesprek gaan we samen bekijken wat voor jullie belangrijk is. Aan mij de bijzondere taak om daarna een mooie speech te schrijven waarin jullie jezelf herkennen. Een voorrecht vind ik dat.
Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen van jullie grote dag. Geniet ervan!

Daphne aan het woord

Daphne stelt zich aan jullie voor vanaf een unieke trouwlocatie in Vlissingen: strandpaviljoen Kontiki. Ze praat over het speciale gevoel dat een trouwdag bij haar oproept en hoe bijzonder het is om daar deel van uit te mogen maken.

Ondertiteling

Als u het filmpje afspeelt, vindt u onderaan aan de rechterkant 4 symbolen/afbeeldingen. Het meest linkse (naast het 'wieltje') is ondertiteling. Als u hierop klikt, verschijnt de ondertiteling automatisch in beeld.