Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Anita Hess

"Every love story is beautiful,
But yours is my favorite."

Geweldig , jullie gaan trouwen!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Het regelen en plannen van jullie bruiloft gaat nu beginnen. Daarmee natuurlijk ook het zoeken naar een trouwlocatie en trouwambtenaar. De prachtige stad Vlissingen hebben jullie al gekozen voor jullie trouwdag, nu de locatie en de trouwambtenaar.  
Wellicht kan ik daar een rol in spelen op deze mooie dag in jullie leven, de dag waarop jullie elkaar het JA woord gaan geven. Ik ben een vrolijk, vlot, warm en spontaan type, zeker niet saai of standaard. Is dit wat jullie zoeken in een trouwambtenaar, dan zijn jullie bij mij op het juiste adres.  

Persoonlijk en spontaan

In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van je lijf en hoop dat jullie daar eerlijk en spontaan op antwoorden. Ik luister naar jullie verhaal, leef me in in jullie ‘story’ om het vervolgens om te toveren tot een speech, vol liefde, humor, een lach, wellicht ook een traan, een verhaal met jullie in de hoofdrol.
Ieder huwelijk is uniek.

Even voorstellen

Mijn naam is Anita Hess. Trotse moeder van 3 grote kinderen die inmiddels het nest hebben verlaten.  Ik ben enthousiast, vrolijk, spontaan en geniet van elke dag. Ik hou van bruiloften, de liefde en de mooie verhalen die daarbij horen.  Het vak trouwambtenaar is iets waar mijn passie ligt en ik graag uitoefen. 
Naast mijn werk als trouwambtenaar heb ik 30 jaar als stewardess bij de KLM gewerkt. Deze ervaring neem ik mee. Waarbij aandacht, inlevingsvermogen en een luisterend oor ervoor zorgen dat men een onvergetelijke reis maakt.  
Nu staan jullie dus aan het begin van jullie mooie reis … samen door het huwelijk aan elkaar verbonden voor de reis van jullie leven.

Onvergetelijke dag

De ceremonie kan een feestje zijn waarbij ik graag (figuurlijk) de slingers ophang, maar het kan natuurlijk ook een mooie ingetogen bruiloft zijn.  Tijdens de speech gebruik ik zoveel mogelijk jullie woorden, die jullie mij in het gesprek hebben toevertrouwd. Dit pas ik natuurlijk helemaal aan aan jullie wensen, wat aansluit op jullie leven en waar jullie jezelf in herkennen. 
Om jullie huwelijk te mogen voltrekken is voor mij heel bijzonder en tevens een grote eer. Mijn missie is geslaagd wanneer jullie met een warm gevoel terug kijken op een onvergetelijke dag, waarin ik als jullie trouwambtenaar een kleine rol heb mogen vervullen tijdens de ceremonie. Ik spreek vloeiend Engels, dus een tweetalig huwelijk behoort tot de mogelijkheden.
Als trouwambtenaar vind ik het belangrijk dat het JULLIE dag wordt, geniet daarvan en van alle voorbereidingen naar de grote dag.

Anita aan het woord

Anita stelt zich voor vanuit het stadhuis in Vlissingen.

Ondertiteling

Als u het filmpje afspeelt, vindt u onderaan aan de rechterkant 4 symbolen/afbeeldingen. Het meest linkse (naast het 'wieltje') is ondertiteling. Als u hierop klikt, verschijnt de ondertiteling automatisch in beeld.