Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Verhuur accommodaties via Makelpunt-Walcheren

Logo Makelpunt-Walcheren

De gemeenten Middelburg en Vlissingen werken steeds meer samen op het gebied van verhuur van accommodaties. Begin juni 2016 is het Makelpunt-Middelburg dan ook omgevormd tot het Makelpunt-Walcheren. Op de website van het Makelpunt-Walcheren komen vraag en aanbod samen.

Opzet

Met deze website spelen de gemeentes Middelburg en Vlissingen in op de vraag vanuit de samenleving om het huren van accommodaties klantvriendelijker te maken. Daarnaast benutten beide gemeentes de beschikbaarheid van gemeentelijke accommodaties beter. Als u een ruimte zoekt, kunt u rechtstreeks op deze site het actuele aanbod bekijken. In de komende maanden komen daar ook de panden bij die de gemeenten willen verkopen.
De Sportraad Vlissingen is verantwoordelijk voor de verdeling en inroostering van de gemeentelijke sportaccommodaties. De uitvoering hiervan vindt plaats door het cluster Verhuur van de gemeente Vlissingen.

Incidentele verhuur

Voor incidentele huur van een sportaccommodatie is het cluster Verhuur het aanspreekpunt. U dient minimaal 8 dagen vooraf te reserveren. Binnen 3 werkdagen reserveren is alleen na overleg mogelijk en bij voldoende personeelsbezetting in de accommodatie.

Structurele verhuur

Vaste huurders krijgen in het voorjaar een aanvraagformulier, waarop zij hun wensen voor het volgende seizoen kenbaar kunnen maken. Het cluster Verhuur probeert zo veel mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen. In juni/juli van elk jaar ontvangen de aanvragers de reserveringsbevestiging voor het volgende seizoen. Deze kan op onderdelen afwijken van de aanvraag. Een verhuurseizoen loopt van augustus tot juli.

Aanvragen

Verhuuraanvragen doet u per e-mail via de website van het Makelpunt-Walcheren. Voor een de snelle afhandeling dient u bij uw aanvraag de volgende zaken te vermelden:

  • Gewenste datum (data);
  • Gewenste tijd(en);
  • Soort sportactiviteit;
  • Uw contactgegevens (BSN-nummer, adres en telefoonnummer);
  • Stichtingen en bedrijven dienen een inschrijving van de Kamer van Koophandel te overleggen. Tevens kan er naar de statuten gevraagd worden.

Klachten en storingen

Klachten over de sportaccommodaties (zoals defecten, schoonmaak en storingen) kunt u melden via e-mail: meldingen@vlissingen.nl.

Contact

In spoedgevallen kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met het cluster Verhuur. Bereikbaar via (0118) 48 73 26 of (0118) 48 72 15.

Downloads
TitelTypeGrootteDownload
Algemene_huurvoorwaarden_sportaccommodaties PDF290 KBDownload
Overzicht_gemeentelijke_ accommodaties PDF278 KBDownload
Tarieven_sportaccommodaties_per_1-7-2016 PDF85 KBDownload
Tarieven_welzijnsaccommodaties_per_1-7-2016 PDF88 KBDownload
Voorwaarden_huur_buitensportaccommodaties PDF141 KBDownload
Voorwaarden_huur_binnensportaccommodaties PDF138 KBDownload
Voorwaarden_huur_atletiekbaan PDF139 KBDownload
Voorwaarden_gebruik_sportaccommodaties_primair_onderwijs PDF143 KBDownload
Voorwaarden_gebruik_sportaccommodaties_voortgezet_onderwijs PDF139 KBDownload
Huurovereenkomst_sportaccommodaties PDF158 KBDownload
|