Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Column burgemeester Van den Tillaar 11-7-2017

Gepubliceerd op 11 juli 2017
Burgemeester Bas van den Tillaar

Burgemeester Van den Tillaar

Een Bruisende Zomer

Als ik dit schrijf, is festival Onderstroom in volle gang. Cirque Pardi zorgde voor een fantastische openingsvoorstelling. Het festivalterrein aan de Boulevard en de hele binnenstad zijn het decor van straattheater, met om iedere hoek een verrassing. Een bijzonder evenement.
Inmiddels zijn de eerste pakwagens van de kermis ook al gearriveerd in de stad. Van 14 tot en met 23 juli is het Bellamypark en de omgeving een feestelijk kermisterrein. Natuurlijk zijn er gedurende het hele seizoen de zomermarkten. De ringrijders zijn actief. En tegen de tijd dat voor de meeste mensen de vakantie tegen een einde loopt, staat Film by the Sea in de startblokken! Nog zo’n geweldig evenement.

Evenementenstad

Vlissingen doet zijn naam als evenementenstad deze zomer weer eer aan. De (culturele) ondernemers in onze stad, ondersteunt door heel veel vrijwilligers, zorgen voor een bruisende zomer in Vlissingen. Ook voor de gemeenteraad breekt na een druk politiek seizoen, het verdiende zomerreces aan. Tot eind augustus ligt het politieke bedrijf even stil en zijn er geen vergaderingen.
Ik wens u allen een heel fijne zomer, met veel mooie momenten in onze Stad aan Zee. Tot ziens bij een van onze evenementen!

Bas van den Tillaar,
Burgemeester gemeente Vlissingen

Leestip: lees alle columns op de pagina van het college.

|