Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Bedrijfsbezoek wethouder Sips 18 januari 2023

Gepubliceerd op 19 januari 2023
Wethouder Sips in gesprek met de directie van Illuxtron International
Bedrijfsbezoek wethouder Sips

Illuxtron International en Yisual zijn beide gevestigd in Vlissingen. De bedrijven werden op woensdag 18 januari 2023 bezocht door wethouder G. Sips van Economische Zaken (op de foto in het midden).

Illuxtron International

Illuxtron International is een aanbieder van LED-verlichtingsproducten. De heren Q. van de Vrie en B. Brevet vormen de directie van het bedrijf. Zij gaven de wethouder een rondleiding en vertelden onder meer over de toekomstplannen van de onderneming.

Yisual

CEO M. Pieterman gaf de wethouder een presentatie over Yisual. Het jonge bedrijf waar inmiddels zo’n 25 personen werken, maakt digitale producten die in de makelaardij worden gebruikt. Daarnaast verzorgt het bedrijf drukwerk voor de vastgoedsector.

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken door het college en/of de wethouder Economische Zaken hebben tot doel ondernemer en gemeente op een informele wijze met elkaar kennis te laten maken. Een ondernemer laat zijn bedrijf zien en praat met de gemeente over economische ontwikkelingen. Ook beleid en dienstverlening van de gemeente zijn onderwerp van gesprek.