Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Reageer uiterlijk 10 november 2022 op ontwerp Bloemenbuurt

Gepubliceerd op 7 november 2022
Foto van huizen in de Bloemenbuurt

De gemeente Vlissingen gaat de komende jaren de openbare ruimte in de Bloemenbuurt opnieuw inrichten op het gebied van bestrating, riolering, verlichting en groen.
Vanwege de grootte van de wijk is de Bloemenbuurt opgesplitst in 5 deelgebieden. De gemeente start in deelgebied 1.

Reageren op het voorlopig ontwerp

Buurtbewoners kunnen tot en met 10 november 2022 reageren op het voorlopig ontwerp voor de herinrichting Bloemenbuurt. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging in de brievenbus.

Doemeevlissingen.nl

Sinds september 2021 is de gemeente met bewoners in gesprek over de herinrichting. Deze reacties zijn zoveel mogelijk verwerkt in een voorlopig ontwerp voor deelgebied 1. U kunt daar meer over lezen op de website www.doemeevlissingen.nl. Via dit platform is het ook mogelijk om het voorlopig ontwerp in te zien, reageren kan op een interactieve kaart.

Bewonersavond 2 november 2022

Op woensdag 2 november 2022 is er een bewonersavond in het stadhuis in Vlissingen, waar u het voorlopig ontwerp kunt inzien, vragen kunt stellen en kan reageren. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur, via de ingang van het Stadhuisplein.

Reageren per e-mail of post

U kunt ook via een e-mail of per post reageren op het voorlopig ontwerp. Vermeld hierbij als onderwerp: 'Reactie op herinrichting Bloemenbuurt'.

  • Stuur een e-mail met uw reactie naar bloemenbuurt@vlissingen.nl;
  • Stuur een reactie per post naar: Gemeente Vlissingen, ter attentie van de heer M. Meur, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen.