Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Campagne 'Aandacht voor elkaar' ook in Vlissingen

Gepubliceerd op 15 december 2020
Logo campagne 'Aandacht voor elkaar'Stadhuistoren

De coronacrisis raakt ons allemaal, na driekwart jaar slaat de coronamoeheid toe. 
Het wordt lastiger om vol te houden en we hebben elkaar allemaal hard nodig. Ondernemers krijgen harde klappen, banen zijn onzeker, jongeren worden beperkt in hun doen en laten en zorgverleners hebben het extra zwaar. De dagen zijn kort en 2021 krijgt een moeilijke start. De grote vraag is wanneer ons leven weer normaal wordt. 

Campagne 'Aandacht voor elkaar'

Om die reden heeft de Rijksoverheid de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’  in het leven geroepen. Overal in het land bloeien mooie, hartverwarmende acties op waaruit blijkt dat mensen er voor elkaar zijn in coronatijd. Een kort bezoekje aan de deur, een telefoontje, we kunnen veel voor elkaar doen. 
Wij als gemeente staan ook graag stil bij wat er allemaal in onze gemeente is gebeurd de afgelopen tijd. Maar we kijken ook graag vooruit: hoe helpen we elkaar hier doorheen en weer bovenop? Om de campagne over het voetlicht te brengen, is de Stadhuistoren paars verlicht vanaf 16 december 2020.

Initiatieven in Vlissingen

Er zijn veel mooie initiatieven ontstaan in Vlissingen. Zie de pagina Aandacht voor elkaar voor een aantal voorbeelden. 
Heeft u ook een mooi initiatief dat u wilt delen? Stuur dan een mailtje naar communicatie@vlissingen.nl en maak gebruik van de hashtag: #aandachtvoorelkaar.