Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Verkoop Claverveld fase 2 op 14 november 2020 gestart

Gepubliceerd op 13 november 2020
Claverveld fase 2, situatietekening

Op zaterdag 14 november startte de verkoop van het nieuwe aanbod in Claverveld. Bijzonder aan Claverveld is dat vrijwel iedere woning uit zal kijken op het groen!
We starten met de verkoop van unieke vrije bouwkavels, in januari 2021 start de verkoop van de woningen. Er worden onder meer tweekappers, levensloopbestendige woningen en gezinswoningen aangeboden. 
U kunt zich inschrijven op de website www.claverveld.nl.

Claverveld.tv

Op zaterdag 14 november om 10.00 uur bieden wij u op www.claverveld.tv een inspirerende kijk op de kwaliteiten, woningen en ontwikkeling van deze buitengewone woonwijk! 

Buitengewoon wonen in een groene omgeving

De unieke ligging van Claverveld en de kwaliteit van het omliggende Walcherse landschap, geeft inspiratie voor de manier van wonen en leven in Claverveld. Deze landschappelijke kwaliteit vormt de aanleiding voor het stedenbouwkundig plan van Claverveld fase 2 en voor verschillende woonmilieus. In het ontwerp is gezocht naar het verbinden van het omliggende landschap met een eigentijdse Walcherse landelijke architectuur.
Door deze koppeling ontstaan er 4 specifieke eigen en onderscheidende woonmilieus. Claverveld wordt buitengewoon, Zeeuws én groen wonen!

Woonmilieus

Met wonen aan de rand van het bos, aan een hof, aan een laan of aan het lint, heeft iedere plek zijn eigen unieke woonkwaliteit. Ieder woonmilieu heeft zijn eigen herkenbare ruimtelijke kenmerken waardoor variatie en unieke gebieden ontstaan. Deze woonmilieus dragen bij aan een gevarieerd aanbod van woningtypen. 

Inrichting

De inrichting wordt natuurlijk en speelt in op de streekeigen landschappelijke kwaliteiten. Bijzonder aan Claverveld is dat het groene karakter al vanaf het begin van de wijk aangeplant en aanwezig is. Een (speel)bos, groene weide en de Walcherse wegbeplanting langs de Vrijburgstraat zijn hier voorbeelden van. 
Hierdoor ontstaat geen saaie en kale vlakte, maar direct na oplevering van de woningen een groene en levendige woonwijk!

Woningtypes

In Claverveld fase 2 komen verschillende woningtypes. Levensloopbestendige woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond, royale twee-onder-een kapwoningen, gezinswoningen en vrije bouwkavels. 
Uniek is dat vrijwel iedere woning uitkijkt over de fraaie groene openbare ruimtes in Claverveld. De architectuur van de woningen is geïnspireerd op het Walcherse, landelijke karakter; herkenbaar én onderscheidend!

Start verkoop vrije bouwkavels 14 november 2020

In Claverveld worden vrije bouwkavels aangeboden. Op een vrije bouwkavel kan door particulieren een eigen vrijstaande droomwoning gebouwd worden. De bouwkavels in Claverveld hebben allemaal een unieke kwaliteit, zoals de gunstige ligging op de zon, veel privacy en fraaie uitzichten. 
Bouwkavels zijn beschikbaar in verschillende oppervlaktes, van 444 tot 1.000 vierkante meter.

Inschrijven vrije bouwkavels

U kunt zich inschrijven op de website van Claverveld.