Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Meld ook uw klus aan voor NLdoet 2021!

Gepubliceerd op 17 november 2020
Logo Oranje Fonds

Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, lenteklaar maken van een moestuin of een leuk extraatje organiseren voor bewoners.
Voor dat soort activiteiten organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doet u ook (weer) mee op 12 en 13 maart 2021? 

Financiële bijdrage

Dit is de kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Uw kans om echt verschil te maken. Tevens kunt u een financiële bijdrage aanvragen voor de NLdoet 2021 klus. Hierbij geldt wel: op = op. 

Veiligheid boven alles

Ook op 1,5 meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten die u kunt doen tijdens NLdoet. Voor het Oranje Fonds gaan veiligheid en gezondheid boven alles! 
Daarom ook de dringende oproep aan deelnemers, om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) strikt in acht te nemen bij het meedoen aan NLdoet.

Meer mogelijkheden

Om NLdoet zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden, heeft het Oranje Fonds een aantal dingen bedacht. Zo mogen uw activiteit op meerdere dagen plaatsvinden, is er extra geld beschikbaar voor de aanschaf van beschermende materialen en zijn de voorwaarden voor organisaties die werken met een kwetsbare doelgroep aangepast.