Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Start bouwrijp maken Claverveld fase 2 op 17 september 2020

Gepubliceerd op 28 september 2020
Eerste paal bouwrijp maken Claverveld fase 2 wordt geslagen

Op 17 september nam wethouder De Jonge de symbolische ‘eerste schep’ in het kader van het bouwrijp maken van Claverveld fase 2. De werkzaamheden zijn gestart met het grondwerk en duren tot het 1e kwartaal van 2021 duren. Hierna beginnen we met het bouwen van woningen.

Grondwerk en bouwrijp maken

In opdracht van de gemeente wordt circa 15.000 kuub grond afgevoerd in een periode van 2 weken. Vervolgens wordt in november gestart met het uitgraven van de toekomstige watergangen en de aanleg van de boven- en ondergronds infrastructuur. De oplevering van bouwrijpe gronden verwachten wij in het voorjaar van 2021.
Na oplevering van de bouwrijpe gronden in het voorjaar van 2021, starten we met de bouw van de woningen.

Omleidingsroute

In de omgeving van Claverveld zijn de werkzaamheden en omleidingsroutes via borden aangegeven. Per bouwfase worden specifieke verkeersmaatregelen getroffen.

Uniek en groen karakter

Het groene karakter en de ruime opzet van Claverveld fase 2 is bijzonder voor een nieuwbouwwijk. In combinatie met de prettige woonomgeving vlakbij sportvoorzieningen, scholen en het Walcherse buitengebied, is de wijk Claverveld een zeer geslaagde ontwikkeling en gewilde woonwijk in de gemeente!

Start verkoop woningen

De verkoop van de eerste woningen en vrije bouwkavels start half november 2020. De kwaliteiten van de wijk, het plan en de woningen vindt u op de projectwebsite www.claverveld.nl.