Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Kom aan boord en geef uw blik op Vlissingen 2040

Gepubliceerd op 14 september 2020
Poppetje met een verrekijker

De gemeente Vlissingen gaat de komende maanden aan de slag met een toekomstvisie voor de hele gemeente. Om de visie op te stellen, zijn we benieuwd naar uw wensen en ideeën. Iedereen krijgt de kans om mee te denken, mee te praten en mee te reizen. Dat gebeurt op verschillende momenten en verschillende manieren.

Online vragenlijst

We starten de reis naar Vlissingen 2040 met een online vragenlijst. Deze week vinden alle inwoners, ondernemers en verenigingen een ansichtkaart op de deurmat met een uitnodiging om de online vragenlijst in te vullen.
Doe mee en laat ons weten hoe uw blik op de toekomst voor Vlissingen eruitziet! Meedoen kan tot 12 oktober 2020.

Toekomstvisie

De toekomstvisie geeft antwoord op vragen als: Waar wil de gemeente staan in 2040? Op welke thema’s moet de gemeente zich de komende jaren gaan richten? Wat maakt de gemeente bijzonder en wat vinden inwoners belangrijk?
De toekomstvisie is ook het vertrekpunt voor de verdere ontwikkelingen in de gemeente Vlissingen. Zoals de toeristische visie, de sociale visie en de omgevingsvisie.
We streven ernaar, dat de toekomstvisie in het voorjaar van 2021 gereed is.

Meer informatie en meedoen

Wilt u meer informatie over de toekomstvisie, het programma of de online vragenlijst invullen? Kijk dan op de website www.vlissingen.nl/2040.