Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Stichting ROAT biedt hulp tijdens de corona crisis

Gepubliceerd op 4 mei 2020
Banner 'Alleen samen krijgen we corona onder controle'

Vanwege het coronavirus is er veel veranderd voor mensen. Er is weinig of geen contact met elkaar. Praktische problemen zoals boodschappen doen is soms een probleem. Ook zijn de kinderen thuis en zij hebben soms (extra) hulp nodig met huiswerk.
Het Opbouwwerk en Jongerenwerk van Stichting ROAT probeert in beeld te krijgen welke mensen juist nu hulp nodig hebben.

Projecten

De stichting heeft naar aanleiding van de (hulp)vragen een aantal projecten opgezet voor de kwetsbare mensen en personen die moeite hebben met het ondersteunen van kinderen met hun schoolopdrachten.

Samenwerking

Stichting ROAT werkt voor deze projecten samen met l’escaut, studenten van het CIOS en de Hogeschool Zeeland, het vrijwilligerspunt van de gemeente Vlissingen, de zorgorganisaties en vele vrijwilligers uit Vlissingen. Ook de lokale verenigingen, kerken en veel professionele organisaties zetten zich in om de gevolgen van de coronacrisis te verlichten.

Contact

Aarzel niet en neem contact op met stichting ROAT, zodat zij u kunnen helpen. Telefonisch bereikbaar via (06) 40 26 70 69 en e-mail j.bostelaar@stichtingroat.com.

Lees meer over berichtgeving coronavirus

  • Op de pagina Corona nieuwsoverzicht vindt u alle berichtgeving van de gemeente Vlissingen over het coronavirus. In de alinea 'Nieuws' ziet u ook welke activiteiten en bijeenkomsten zijn afgelast of uitgesteld.;
  • Op de pagina Corona en ondernemers vindt u informatie die voor ondernemers belangrijk is.