Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Buurtcafé in de Vlissingse bibliotheek 7 november 2019

Gepubliceerd op 5 november 2019
Buurtcafé Vlissingen, een gezellige ontmoetingsplek

Iedere 1e donderdag van de maand kunnen Vlissingers van 10.00-12.00 uur terecht in het Buurtcafé in de bibliotheek in Vlissingen. In het Buurtcafé gaat het om het ontmoeten en leren van elkaar. Een initiatief van ZB| Bibliotheek Vlissingen in samenwerking met de gemeente en Project Postmaatje. Iedereen is van harte welkom voor een praatje, ideeën voor de stad of gewoon een kop koffie.

Thema 7 november 2019

Ieder buurtcafé staat in het teken van een bepaald thema. Op 7 november is dit 'tekenen'.
Illustrator A. den Hartogh heeft heel veel tekeningen over het dagelijks leven in Vlissingen gemaakt. Ze vertelt over haar boek 'Vlisdingen' en haar columns en illustraties in de Vlissingse Bode. Ze neemt u ook mee naar plekken waar u anders nooit komt en hoe ze daar mensen leerde kennen. Het project Postmaatje spreekt haar erg aan, dus vindt ze het leuk om de aanwezigen een setje ansichtkaarten van Vlissingen te schenken. Aanmelden hoeft niet, er is een gratis inloop!

Laagdrempelig

Mevrouw van Wijnen van ZB| Bibliotheek Vlissingen: "Met het Buurtcafé hopen we mensen te bereiken die graag een praatje maken en buurtgenoten willen leren kennen. De Bibliotheek is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar je kennismaakt met cultuur, maar ook met elkaar. Een plek waar je komt om te ontspannen, zoals ook in een park of een café.

Downloads
Flyer_Buurtcafe_Vlissingen_01.pdf (PDF, 1.549 KB)