Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Onderzoek onder inwoners en ondernemers gestart op 21 oktober 2019

Gepubliceerd op 21 oktober 2019
Stadhuis in Vlissingen

De gemeente wil graag weten wat er leeft onder de inwoners en ondernemers die in de gemeente Vlissingen zijn gevestigd. In de week van 21 oktober 2019 ontvangen ruim 7.400 inwoners en 2.400 ondernemers een uitnodiging om deel te nemen aan de Burgerpeiling en de Ondernemerspeiling.
Beide onderzoeken worden uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Het PON. Begin 2020 worden de resultaten verwacht.

Burgerpeiling

De Burgerpeiling levert waardevolle informatie op waarmee de gemeente de omstandigheden en behoeften van de inwoners kan inventariseren. Voelt u zich thuis in uw buurt? Wat vindt u van het aanbod van voorzieningen? Hoe beoordeelt u de dienstverlening van de gemeente?
Met de uitkomsten kan de gemeente prioriteiten stellen. De gemeente kan met inwoners in gesprek gaan over verbeteracties en hoe buurtbewoners en organisaties daarbij kunnen samenwerken.

Ondernemerspeiling

De Ondernemerspeiling brengt de tevredenheid van de ondernemers over het beleid en de dienstverlening in kaart. De uitkomsten bieden inzicht in hoe de gemeente verbeteringen kan doorvoeren, zodat ondernemers op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen in Vlissingen.

Waar staat je gemeente

De Burgerpeiling en de Ondernemerspeiling zijn onderdeel van het landelijke project 'Waarstaatjegemeente.nl'. Op deze website staan de resultaten van elke uitgevoerde Burgerpeiling en Ondernemerspeiling.

Contact

Inwoners en ondernemers die vragen hebben over het onderzoek, kunnen rechtstreeks contact opnemen met onderzoeksbureau Het PON. Bereikbaar via e-mail inwonervlissingen@hetpon.nl en ondernemervlissingen@hetpon.nl en telefoonnummer (013) 535 35 35.