Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Werkzaamheden bedrijventerrein Souburg II 2e helft 2019

Gepubliceerd op 9 augustus 2019
Werkzaamheden bedrijventerrein Souburg II
Werkzaamheden bedrijventerrein Souburg II

In de eerste maanden van 2019 zijn er veel werkzaamheden uitgevoerd voor het Bedrijventerrein Souburg II. Maar er is ook nog veel te doen.

Planning werkzaamheden

De planning voor na de zomervakantie ziet er als volgt uit.  

  • Op 12 augustus halen wij de grote hoeveelheid zand op de Poortersweg weg. Het vrijgekomen zand wordt gebruikt als aanvulling voor de fietstunnel. Aansluitend zorgen de Nutsbedrijven dat alle kabels en leidingen vlakbij de nieuwe rotonde goed aangelegd zijn;
  • In de week van 28 augustus wordt de kruising Oosterhavenweg/Poortersweg/Westerhavenweg afgesloten. Dit voor de aanleg van de riolering en het aanpassen van de indeling aan de nieuwe riolering. Het (fiets)verkeer kan via een tijdelijke rijbaan naar de Veerhavenweg.
    Zodra deze werkzaamheden gereed zijn, komt de fundering en verharding op de nieuwe rotonde en de aansluitende wegen. Om de Oosterhavenweg aan te sluiten op de rotonde, is het nodig om deze enkele nachten af te sluiten. Zodra deze datum bekend is, informeert de aannemer de betrokkenen hierover. Deze werkzaamheden zijn volgens planning begin oktober klaar;
  • Vanaf woensdagavond 9 oktober tot zaterdagavond 19 oktober is de Veerhavenweg afgesloten voor alle verkeer. Dit is het gedeelte vanaf de A58 tot en met de spoorwegovergang. Het verkeer wordt via de Sloeweg en de Nieuwe Vlissingseweg omgeleid. In september zullen wij u hierover uitgebreid bijpraten.