Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Vrijwilligersmarkt 12 september 2019 in Vlissingse lasloods

Gepubliceerd op 9 augustus 2019
Fler Vrijwilligersmarkt 2019

Op 12 september 2019 organiseert het Vrijwilligerspunt Vlissingen samen met Samen Vrijwillig (Stichting Welzijn Middelburg) en HZ University of Applied Sciences weer een grote Vrijwilligersmarkt. Vrijwilligersorganisaties krijgen de gelegenheid om hun organisatie te presenteren, nieuwe vrijwilligers te werven en andere vrijwilligersorganisaties te ontmoeten. Organisaties kunnen zich tot uiterlijk 1 september aanmelden.

Van harte welkom

Mensen met belangstelling voor vrijwilligerswerk, maar ook studenten en scholieren worden uitgenodigd de markt te komen bezoeken. Vanuit de HZ worden studenten gestimuleerd om vrijwilligerswerk te doen als onderdeel van hun werkveldoriëntatie. Even sfeer proeven? Bekijk dan het filmpje van vorig jaar.

Wanneer en waar?

De Vrijwilligersmarkt vindt plaats op donderdag 12 september 2019 van 15.00-18.00 uur in de Lasloods, Tweede Binnenhavenweg 8 in Vlissingen.

Aanmelden

Er is plaats voor 70 vrijwilligersorganisaties en maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie. Er is voor iedere organisatie een kraam/tafel en 2 stoelen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we u om samen met ons, enthousiaste gastheren en gastvrouwen te zijn voor alle bezoekers.  
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 2019 via het aanmeldformulier. We verwerken de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst. Binnen enkele dagen ontvangt u een bevestiging met verdere praktische informatie. We zien uw aanmeldingen graag tegemoet!

Contact

Neem bij vragen gerust contact op met het Vrijwilligerspunt Vlissingen. Dit kan via de mail naar vrijwilligerspunt@vlissingen.nl of bel naar telefoonnummer 14 0118.