Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Start aanleg bedrijventerrein Souburg II

Gepubliceerd op 5 februari 2019
Fasering werkzaamheden Souburg II
Fasering werkzaamheden Souburg II

Op 4 februari 2019 is BAM Infra begonnen met de aanleg van het nieuwe bedrijventerrein Souburg II. Als alles gaat zoals gepland is de prachtige, nieuwe entree van de gemeente Vlissingen eind 2019 klaar.

Werkzaamheden in fases

Het werk is verdeeld in 4 fases. Tijdens een informatiebijeenkomsten op 29 januari 2019 zijn alle fases en de omleidingsroutes toegelicht.

  • Na het inrichten van het bouwterrein begint de aannemer als eerste met het doortrekken van de Marie Curieweg. Er komt een tijdelijke doorsteek richting de Poortersweg. Over deze wegen loopt in fase 2 de omleidingsroute;
  • Ook begint de aannemer met de aanleg van de fietstunnel. In fase 1 kan het verkeer nog gewoon gebruik maken van de bestaande wegen.

Werkzaamheden live volgen

Vanaf 11 februari 2019 kunt u de werkzaamheden live volgen via de webcam van uitvoerder BAM Infra (klik bovenin het scherm 'Live stream' aan).

Bouwverkeer

In de directe omgeving zal er tijdens de werkzaamheden meer bouwverkeer rijden. Let daarom goed op als u door het gebied rijdt of wandelt en volg de aanwijzingen van verkeersregelaars op.