Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Woningbeurs Vlissingen 29 september 2018

Gepubliceerd op 18 september 2018
Woningbeurs Vlissingen
Woningbeurs Vlissingen

Zaterdag 29 september 2018 organiseert de gemeente Vlissingen voor de tweede keer een Woningbeurs in de Timmerfabriek van Vlissingen. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen woningzoekenden en geïnteresseerden een kijkje komen nemen om te zien wat Vlissingen allemaal aan woningbouwprojecten te bieden heeft. En dat zijn er heel wat.
De komende jaren gaan er verschillende projecten van start voor elke doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een huur, koop of recreatieappartement of woning. Vlissingen heeft het te bieden en niet alleen een diversiteit in aanbod, maar ook in prijsklasse en locatie.

Tweede Woningbeurs

Vorig jaar werd de Woningbeurs voor het eerst georganiseerd. Veel mensen brachten toen een bezoek aan de beurs en waren enorm enthousiast. Er was met name belangstelling voor de toekomstplannen van het Scheldekwartier. In een jaar tijd is er veel veranderd, zodat tijdens deze Woningbeurs er nog meer plannen zijn te bezichtigen. Vergeleken met vorig jaar zijn er nu ook veel nieuwbouwplannen daadwerkelijk in de verkoop.

Start verkoop De Vesting

Tijdens de tweede editie van de Woningbeurs Vlissingen gaat nieuwbouwproject De Vesting in Scheldekwartier-Noord in de verkoop. Het plan omvat 43 eengezinswoningen met tuin en 3 appartementen. De Vesting bestaat uit koopwoningen met een stedelijke kwaliteit, uitkijkend op de groene Singel en het centrale park van het Scheldekwartier. De woningen worden gerealiseerd in de middeldure en dure prijsklasse. Het plan wordt ontwikkeld door de Vlissingse Ontwikkelings Groep (VOG).

Scheldekwartier

Grootste woningbouwproject in Vlissingen is natuurlijk het Scheldekwartier. Het Scheldekwartier is volop in beweging en in juni is begonnen met de verkoop van de 1e fase van de Ketelmakerij. Het komende jaar starten er nog meer nieuwbouwprojecten, zoals het Kop van het Dok, de Broederband, De Vesting en de ZeelandToren. Daarnaast starten er ook andere projecten in het Scheldekwartier zoals de nieuwe Dokbrug en het herstel van de kades, de Timmerfabriek en de Machinefabriek.

Gevarieerde nieuwbouwprojecten

Daarnaast heeft Vlissingen de komende jaren meer nieuwbouwprojecten die gaan beginnen of waarbij de verkoop al is gestart. De projecten Valkhof, Kroonjuweel, Vlugtenburg, Kromwegesingel en een initiatief van Dagelijks Wonen in Oost-Souburg zijn aanwezig op de Woningbeurs. Maar ook nieuwbouwprojecten in Vlissingen zijn op de Woningbeurs aanwezig, zoals Claverveld, Lammerenburgweg, Sea and City, Hof van Berlage en het bouwproject in de Walstraat 't Gat Vlissingen.

U komt toch ook?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Vlissingen of Oost-Souburg of bent u geïnteresseerd in hoe het Scheldekwartier eruit gaat zien? Kom dan zeker op 29 september langs in de Timmerfabriek. De entree is gratis.