Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Werkzaamheden ProRail 22-24 september 2018

Gepubliceerd op 11 september 2018
Spoorwegovergang Sloeweg
Spoorwegovergang Sloeweg

Van zaterdag 22 september 01.20 uur tot maandag 24 september 05.00 uur voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Vlissingen en Oost-Souburg. De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken.

Afsluiting spoorwegovergang Sloeweg

Alleen op zondag 23 september 2018 tussen 0.01-10.00 uur wordt de spoorwegovergang Sloeweg maximaal 6 keer afgesloten voor het verkeer. Elke keer voor de duur van ongeveer 10 minuten.
Het verkeer kan bij de verkeerslichten wachten tot de weg weer open is, of gebruikmaken van de omleidingsroute. De omleidingsroute loopt via de Veerhavenweg en Keersluisbrug. Het verkeer op de Nieuwe Vlissingseweg wordt omgeleid via de Keersluisbrug.

Geluidsoverlast

Tijdens de werkzaamheden kan er geluidsoverlast zijn. Omwonenden worden hierover door ProRail geïnformeerd.

Energieweg

Tijdens de werkzaamheden is een deel van de Energieweg afgesloten. Dit voor de aan- en afvoer van materiaal en uit veiligheidsoogpunt. Omwonenden en bedrijven in de omgeving worden hierover door ProRail geïnformeerd.

Vragen

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met ProRail.

  • Via de website www.prorail.nl/contact;
  • Via telefoonnummer (0800) 776 72 45. Dit gratis nummer kunt u doordeweeks tussen 8.00-18.30 uur bellen. Bij noodgevallen of ernstige overlast kunt u dit nummer ook buiten deze tijden bellen.