Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Column burgemeester Van den Tillaar, 8 augustus 2018

Gepubliceerd op 7 augustus 2018
Burgemeester Bas van den Tillaar
Burgemeester Van den Tillaar

Zomer in Zeeland!  

Vakantietijd. Veel mensen gaan er even op uit. Er is tijd voor ontspanning, tijd om samen met gezin, vrienden en familie te genieten van de zomer. En waar kun je dat beter dan in ons eigen Vlissingen, in ons eigen Zeeland?  

Hard werken

Voor anderen is dit juist een tijd van hard werken. Onze brandweer heeft vanwege de lange periode van grote droogte een drukke en spannende periode. Bij het ontstaan van kleine (natuur)brandjes wordt meteen groot uitgerukt, om schade en gevaar zo klein mogelijk te houden. Ook andere hulpverleners, bijvoorbeeld bij de politie, de ziekenhuizen en verzorgingshuizen, onze BOA’s, blijven paraat.
En bij een zomer in Vlissingen horen evenementen. De organisatoren en vrijwilligers draaien dan overuren, om ons en onze vele gasten te vermaken met mooie evenementen. Onze buitendienst draait stevig mee bij het schoonmaken en opruimen! En niet te vergeten evenementen zoals bijvoorbeeld Speelstad Vlissingen, waar tal van vrijwilligers voor onze kinderen leuke vakantie-activiteiten organiseren! Ook de mensen in de horeca draaien lange dagen deze periode.  

Ik wens u een mooie zomer. En laten we af en toe even stilstaan bij al degenen die juist deze dagen hard aan het werk zijn!

Bas van den Tillaar, 
Burgemeester gemeente Vlissingen

Leestip: lees alle columns op de pagina van het college.