Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Kenniswerf Zeeland, DOK41, Impuls Zeeland en HZ lanceren 'Dockwize'

Gepubliceerd op 4 juli 2018
Logo Dockwize

Op 3 juli 2018 is het nieuwe merk Dockwize gelanceerd, een initiatief van Kenniswerf Zeeland, DOK41, HZ University of Applied Sciences en NV Economische Impuls Zeeland. De HZ en Impuls Zeeland sluiten zich innovatiefinanciering en onderzoek aan bij het koepelmerk. De totale dienstverlening draagt de naam Dockwize voor een eenduidige uitstraling, mét behoud van de eigen identiteit voor Impuls Zeeland en de HZ. Innovatiehotspot DOK41 is onderdeel van Dockwize en gaat verder onder de naam Dock. De merknamen Kenniswerf Zeeland en DOK41 komen volledig te vervallen. De focus van Dockwize ligt op het helpen van ondernemers, studenten, MKB en corporates om te innoveren, groeien en opschalen.

Toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen

De Dockwize organisatie biedt ondernemers een programma op maat en helpt hen met het realiseren van hun bedrijfsidee of innovatievraagstuk. Eén van de doelen is een toenemend aantal innovatieve startups in Zeeland met een groeiambitie. Die vervolgens uitgroeien tot duurzame, rendabele ondernemingen.
De looptijd van de programma's is afhankelijk van de behoefte, en lopen van één dag tot 6 maanden. De ambitie is het bouwen aan de toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen!

Zie voor meer informatie de projectpagina.