Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Column wethouder Verhage, 1 augustus 2018

Gepubliceerd op 31 juli 2018
Wethouder Els Verhage
Wethouder Els Verhage

Zomervakantie

Op dit moment is in Nederland de vakantieperiode begonnen. Veel mensen zijn al op vakantie, maar er zijn er ook veel thuis gebleven. Soms omdat het gewoon heel mooi wonen en recreëren in Vlissingen is. Soms ook omdat er geen geld genoeg is om op vakantie te gaan.

Activiteiten voor kinderen

Daarom is het goed te zien dat er diverse activiteiten georganiseerd worden voor kinderen in Vlissingen. De zomerspelen zijn gestart op 10 juli. Hier kunnen kinderen onder deskundige leiding van ROAT lekker ravotten en spelen. Daarnaast is er ook de Zomerschool. Deze biedt leerlingen van de basisschool de gelegenheid om tijdens de schoolvakantie extra aandacht te besteden aan lesstof. Dit wordt georganiseerd door enthousiaste leerkrachten en onderwijsassistenten. Dit jaar is de Zomerschool er voor de 9e keer en het blijkt dat er behoefte is om dit ook voor het komende jaar te continueren.

Fijn dat deze activiteiten in Vlissingen plaatsvinden, er is behoefte aan! Voor allen wel of niet in Vlissingen hoop ik dat het een mooie zomer zal worden.

Els Verhage,
wethouder gemeente Vlissingen

Leestip: lees alle columns op de pagina van het college.