Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Verkoop woningen Claverveld fase 1A gestart

Gepubliceerd op 4 juni 2018
Claverveld, impressie deelfase 1A
Claverveld, impressie deelfase 1A

De gemeente Vlissingen, AM Zeeland en Zeeland Wonen zijn gestart met de verkoop van de eerste woningen en vrije bouwkavels in Claverveld. Claverveld wordt de nieuwe groene en ruim opgezette woonwijk van Vlissingen. Er worden in fase 1A onder meer royale twee-onder-een kap woningen, levensloopbestendige bungalows, eengezinswoningen en vrije kavels aangeboden.

Meedenken over nieuwe wijk

In de afgelopen maanden hebben belangstellenden al mee kunnen denken over de inrichting van de wijk en de woningen. Mede daardoor is er veel belangstelling en enthousiasme voor de wijk. Ook bij de uitwerking van het openbaar gebied zullen de nieuwe bewoners mee mogen denken. Uit de bijeenkomsten en gehouden enquêtes blijkt dat er veel verschillende doelgroepen belangstelling hebben in Claverveld.

Landelijke Walcherse architectuur

De architectuur is gebaseerd op de landelijke Walcherse architectuur, wat Claverveld tot een unieke woonwijk maakt. De Walcherse landhuizen en boerenschuren waren de inspiratie voor de architecten van WTS Architecten en architectenbureau SALT. Vanuit Claverveld kijken inwoners uit over het uitgestrekte Walcherse landschap.

Veel vertrouwen in ontwikkeling Claverveld

De gemeente, ontwikkelaars en makelaars hebben veel vertrouwen in de verkoop van Claverveld. Het groene karakter en de ruime opzet van de openbare ruimte is bijzonder voor een nieuwbouwwijk. In combinatie met de prettige woonomgeving, nabij sportvoorzieningen, scholen en het Walcherse buitengebied, maken het tot een zeer mooie ontwikkeling in de gemeente Vlissingen.

Op de website van Claverveld is meer informatie te vinden over de woningtypes en de wijk.