Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Succesvolle start verkoop Claverveld fase 1A

Gepubliceerd op 9 juni 2018
Verkoopdag Claverveld
Verkoopdag Claverveld

De gemeente Vlissingen, AM Zeeland en Zeeland Wonen kijken terug op een succesvolle verkoopdag voor Claverveld fase 1A. Op zaterdagochtend 9 juni 2018 konden belangstellenden in een nieuwbouwwoning of vrije bouwkavel in Claverveld in gesprek met de initiatiefnemers en de makelaars. Er was veel enthousiasme voor de woningen in de frisse Walcherse architectuurstijl en de het duurzame karakter van de wijk.

Grote belangstelling

Zeker 75 belangstellenden bezochten de verkoopdag in het stadhuis van Vlissingen. Er worden in fase 1A 21 woningen en 10 bouwkavels aangeboden, waaronder royale twee-onder-een kap woningen, levensloopbestendige bungalows en ruime eengezinswoningen. Alle woningen zijn gelegen in een ruim opgezette en groene woonomgeving. De nabijheid van vele voorzieningen en de ligging aan het Walcherse landschap spreken veel belangstellende aan.

Woningmarkt in de lift

Wethouder Stroosnijder (Wonen) sprak van "een succes voor de woningmarkt in de gemeente Vlissingen. Het woongenot dat de duurzame woningen en de openbare ruimte gaan bieden, maken Claverveld tot een unieke groene wijk. Mooi om te zien dat zoveel belangstellenden van binnen en buiten Vlissingen enthousiast zijn om in Claverveld te gaan wonen!".
Na de zomer wordt begonnen met het bouwrijp maken van de wijk. De verwachting is dat begin 2019 gestart wordt met de bouw van de woningen.

Inschrijven

Op de website van Claverveld vindt u meer informatie over de woningtypes en de wijk. Ook kunt u zich inschrijven.