Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Expeditie Juttersgeluk op 31 mei 2018

Gepubliceerd op 16 mei 2018
Expeditie Juttersgeluk

Expeditie Juttersgeluk is een (gratis) zinvol juttersuitje op het strand voor mensen die minder goed meekomen in de maatschappij; mensen met een verstandelijke, psychische en/of lichamelijke beperking. Voor hen is het daarom mogelijk om op 31 mei 2018 van 14.00-16.00 uur een strandwandeling met Expeditie Juttersgeluk te maken. Deze wandeling vindt plaats op het Nollestrand van gemeente Vlissingen.

Schoon strand

Tijdens deze Expeditie raapt u gezamenlijk afval van het strand, zodat een schoon strand achterblijft. Het is natuurlijk heerlijk om even op het strand en in de natuur te zijn en tegelijkertijd een nuttige bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Het draagt niet alleen bij aan uw ontspanning maar ook aan het behoud van de natuur.

Het programma

De middag start met een kopje koffie of thee en een stukje gebak, dat Schoon Zeeland u aanbiedt. Wethouder Elliott zal alle deelnemers toespreken. Daarna geeft het team van Juttersgeluk uitleg over wat u gaat doen en kunt vinden op het strand. Na deze uitleg start de etappe van ongeveer 1 uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft.
De ontdekkingstocht loopt naar mooie en minder mooie dingen langs het strand. Ook is er een fotomoment voor de pers. Als iedereen het ermee eens is plaatsen zij een leuk artikeltje in de plaatselijke krant. Na de etappe krijgen alle deelnemers een aandenken mee naar huis.

Aanmelden

Op de website van Juttersgeluk staat meer informatie en een sfeerimpressie van vorige jaren.
U kunt zich ook aanmelden via Expeditie Juttersgeluk 2018
Deelname is gratis, u dient zelf vervoer naar het paviljoen te regelen. Na aanmelding via het online formulier krijgt u van Juttersgeluk de bevestiging en het programma gemaild.