Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Vlissingen

Nationale Vrijwilligersdag 7 december 2017

Gepubliceerd op 20 november 2017
Logo Nationale Vrijwilligersdag

Donderdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Op deze bijzondere dag organiseert het Vrijwilligerspunt Vlissingen een feestelijke bijeenkomst rondom de uitreiking van een speciale kalender. De bijeenkomst is van 16.00-17.30 uur in het Stadscafé in het stadhuis van Vlissingen.
De kalender is een geschenk aan Vlissingse vrijwilligers en wordt op deze middag uitgereikt als blijk van waardering voor alle inzet.

Uitreiking

Tijdens de bijeenkomst reikt wethouder Vader persoonlijk de kalender uit aan de Vlissingse Helden van 2017. Zij hebben dit jaar symbool gestaan voor alle Vlissingse vrijwilligers.
Het wordt een extra feestelijke bijeenkomst omdat ook Marijke van Peene als Zeeuwse Sien aanwezig is. Zij zal alle aanwezigen op haar manier zeker aan het lachen kunnen krijgen. Zie de website van het Vrijwilligerspunt voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Na 7 december ligt de kalender bij de receptie in de publiekshal van het stadhuis. Vlissingse vrijwilligers kunnen deze daar gratis ophalen. Op = op!