Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

De dagelijkse praktijk

Het kabinet heeft maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. De afgelopen maanden is dit gebeurd door maatregelen via een Noodverordening te laten gelden voor de verschillende Veiligheidsregio’s.
Per 1 december 2020 geldt de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19, bepaald bij het besluit van 26 november 2020. Voor de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 is een ministeriële regeling vastgesteld, de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19. De voornaamste zaken waar we in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben, staan in deze regeling.

Versoepeling maatregelen

Op 23 februari 2021 gaf premier Rutte aan dat er ruimte is voor versoepelingen vanaf 3 maart 2021. Onder de juiste omstandigheden zal dit stapsgewijs verlopen.

 • Het kabinet heeft op 26 juni de 4e stap in het openingsplan gezet.
  Lees meer.
   
 • Het kabinet heeft op 5 juni de 3e stap in het openingsplan gezet.
  Lees meer.
   
 • Het kabinet heeft op 19 mei de 2e stap in het openingsplan gezet.
  Lees meer.
   
 • Het kabinet heeft op 28 april de 1e stap in het openingsplan gezet.
  Lees meer.

De versoepelingen van de maatregelen in de aanpak tegen het coronavirus volgen nu redelijk snel achter elkaar. Hierdoor is het voor ons niet altijd mogelijk om dit snel bij te werken. Voor de actuele informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid en de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19.

Downloads

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Registratieformulier_recreatie Download Lees voor
Registratieformulier_contactberoep Download Lees voor