Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Doemeevlissingen.nl

Inwoners kunnen vanaf 19 oktober 2022 meedenken en meedoen met de gemeente via www.doemeevlissingen.nl.
Gemeente Vlissingen vindt het heel belangrijk om de omgeving te betrekken bij haar plannen en projecten. Reageren kan bijvoorbeeld door het invullen van een online vragenlijst.
 

Direct naar doemeevlissingen.nl

Meedenken wordt eenvoudiger

Online participatie is nieuw voor de gemeente Vlissingen en een aanvulling op de al bestaande mogelijkheden voor participatie. Denk aan dorpsraden, wijktafels en bewonersavonden.
Online reageren op plannen en projecten past in deze tijd. Het maakt het meedenken en meedoen eenvoudig. Een groot voordeel is: u kunt meedoen op een tijdstip dat het u uitkomt. U kunt reageren via uw computer, tablet of telefoon (smartphone).

Herinrichting Bloemenbuurt 1e project

De herinrichting van de Bloemenbuurt is het 1e project waarover inwoners kunnen meedenken via de website www.doemeevlissingen.nl. De buurtbewoners kunnen hun reactie plaatsen op een interactieve kaart, waarop de gemeente het voorlopig ontwerp voor de herinrichting presenteert. Daarnaast is er ook een bewonersavond op 2 november 2022 in het stadhuis.

Doe mee!

De komende maanden zal de gemeente Vlissingen ook andere onderwerpen plaatsen waarover de inwoners van de gemeente kunnen meedenken. Denkt en doet u ook mee? Zie voor meer informatie de website www.doemeevlissingen.nl.