Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Ondergrondse containers en afvalsleutel

Ondergrondse containers

In onze gemeente zijn er veel locaties met ondergrondse containers. Deze zijn alleen bedoeld voor omwonenden en vaak werken deze met een toegangspas. In de containers mag u geen grofvuil storten.
U kunt uw afval in een ondergrondse container storten tussen 7.00 uur ’s ochtends en 22.00 uur ’s avonds. U mag geen zakken met afval bij of naast de ondergrondse container plaatsen.

Melding maken van een volle ondergrondse container

Constateert u dat u uw afval niet in de ondergrondse container kwijt kunt omdat deze vol is? Of omdat er een andere storing is? Dan vragen wij u dit te melden via de QR-code die op de container staat. Buiten kantooruren kunt u bellen naar telefoonnummer (06) 12 15 45 64.

Afvalpas kwijt

Als u uw toegangspas voor de ondergrondse container kwijt bent, moet u dit doorgeven via de website www.verlorenofgevonden.nl of via telefoonnummer 14 0118. U ontvangt dan een bewijs van vermissing en daarna ontvangt u een nieuwe afvalpas.

Downloads

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Gemeente_Vlissingen,_ondergrondse_containers Download Lees voor
Gemeente_Vlissingen,_ondergrondse_containers (restafval) Download Lees voor