Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Campagne: Afval apart? Gewoon doen!

In 2021 is de gemeente Vlissingen gestart met de campagne 'Afval apart? Gewoon doen!'.
Deze campagne moet ervoor zorgen dat onze inwoners hun huishoudelijk afval verminderen en beter gaan scheiden. In 2020 gooiden we in onze gemeente per persoon 344 kilo restafval weg, terwijl 15% daarvan maar écht restafval is.

Aandacht

Om deze boodschap bij iedereen onder de aandacht te brengen ontwikkelen we onder andere vlogs, geven we folders uit en houden we interviews. Deze vindt u op diverse plekken in deze rubriek. 
Zie voor meer informatie de bijgevoegde folders. Deze folders zijn ook beschikbaar in de Engelse taal. These leaflets are also available in English.

Onze afvalcoach stelt zichzelf voor

Gemeente Vlissingen heeft een eigen afvalcoach. Onze afvalcoach helpt inwoners met het scheiden van huishoudelijk afval. Hiervoor gaat zij de wijken in om het gesprek aan te gaan en om inwoners te helpen bij vragen over afval scheiden.

 

Downloads

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Campagnefolder 'Afval apart, gewoon doen!' Download Lees voor
Folder wijkveranderingen Download Lees voor
Feiten en cijfers - november 2022 Download Lees voor