Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Inspraak concept Visie Vlissingen binnenstad aan zee 2022

Aan de slag in de Vlissingse binnenstad

De gemeente Vlissingen en de Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC) werken samen aan het aantrekkelijker maken van de Vlissingse binnenstad. Samen met een groep ondernemers, inwoners en actieve betrokken Vlissingers is een binnenstadsvisie gemaakt met daarin vijf pijlers, gericht op een passend winkel- en horecagebied, goed wonen en de toerist. De kern is: zorg dat de binnenstad leuker wordt en verbind de (economische) functies meer met elkaar in de binnenstad. Zo kunnen de ondernemers de bezoekers beter bedienen en is het aantrekkelijk om langer in Vlissingen te verblijven. Dit stimuleert het ondernemen in de stad en verbetert het imago van de binnenstad. Deze visie wordt na de inspraakperiode voorgelegd aan de gemeenteraad.

De visie ligt tot en met 11 januari 2019 ter inzage op het Stadhuis  en is te lezen op de gemeentelijke website. Belangstellenden kunnen een reactie geven via de mail naar gemeente@vlissingen.nl.

Op 4 december 2018 is er een bijeenkomst waar de VOC en de gemeente samen met betrokken Vlissingse ondernemers en andere belangstellenden een actieplan gaan opstellen. In dit plan komen acties die in aansluiten bij de pijlers van de concept-visie Vlissingen, binnenstad aan zee 2022.

Downloads
TitelTypeDownload
20180412 Concept Visie Binnenstad november 2018.cdr Download