Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Rechtsbescherming

Bezwaarschrift indienen

De gemeente neemt besluiten over onder andere vergunningen, subsidies, voorzieningen op grond van de Wmo en de Jeugdwet. Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente (gemeenteraad, college van burgemeester en wethouders en de burgemeester) kunt u daartegen in de meeste gevallen bezwaar maken. Op de pagina Bezwaarschrift indienen vindt u hierover meer informatie.

Klacht (of compliment) indienen

Bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente Vlissingen? Of wilt u een klacht doorgeven. Zie voor meer informatie de pagina Klacht (of compliment) indienen.

Melden van te laat besluit

Als u een aanvraag of bezwaar heeft ingediend bij de gemeente, moet de gemeente tijdig een beslissing nemen. Bijvoorbeeld als u een voorziening heeft aangevraagd of als u een bezwaar heeft ingediend tegen een bouwvergunning van uw buurman.
Soms beslist de gemeente te laat op uw aanvraag of bezwaar. Meld in dat geval dat de gemeente te laat is! De gemeente moet na uw melding binnen 2 weken beslissen. Doet de gemeente dat niet? Dan is de gemeente u een dwangsom (geldbedrag) verschuldigd.