Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Rechtsbescherming

Bezwaarschrift indienen

De gemeente neemt besluiten over onder andere vergunningen, subsidies, voorzieningen op grond van de Wmo en de Jeugdwet. Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente (gemeenteraad, college van burgemeester en wethouders en de burgemeester) kunt u daartegen in de meeste gevallen bezwaar maken. Op de pagina bezwaar indienen vindt u hierover nadere informatie.

Klacht (of compliment) indienen

Bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente Vlissingen? Of wilt u een klacht doorgeven. Op de pagina klacht (of compliment) indienen vindt u hierover nadere informatie.

Melden van te laat besluit

Als u een aanvraag of bezwaar heeft ingediend bij de gemeente, moet de gemeente tijdig een beslissing nemen. Bijvoorbeeld als u een voorziening heeft aangevraagd of als u een bezwaar heeft ingediend tegen een bouwvergunning van uw buurman. Soms beslist de gemeente te laat op uw aanvraag of bezwaar. Meld in dat geval dat de gemeente te laat is. De gemeente moet na uw melding binnen 2 weken beslissen. Doet de gemeente dat niet? Dan is de gemeente u een dwangsom (geldbedrag) verschuldigd.

Downloads

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Dwangsom_en_beroep_bij_te_laat_beslissen.pdf Download Lees voor
Procedure_voor_dwangsom_bij_niet_tijdig_beslissen.pdf Download Lees voor
Formulier_ingebrekestellen_bij_niet_tijdig_beslissen.pdf Download Lees voor