Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Vlissingen zoekt nieuwe collega’s

Bij de gemeente Vlissingen draait het om mensen. Wie hier werkt, kan echt het verschil maken. Er is namelijk genoeg om aan te pakken in deze bijzondere gemeente met stad, haven en strand bij elkaar. Wie bij de gemeente Vlissingen werkt, gaat onderdeel uitmaken van de stad. Het karakter van de stad weerspiegelt zich in dat van onze mensen: maritiem, ongepolijst, no-nonsense, creatief, kleurrijk en internationaal. De persoonlijke contacten met inwoners en hun verhalen maken het boeiend om extra je best te doen. Medewerkers zijn trots op het werk dat zij voor Vlissingen doen. Met volop vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling.
Samen werken we klantgericht en transparant aan kansen voor een mooier Vlissingen, waarbij we onze euro’s creatief en kostenbewust inzetten. Werken bij de gemeente is dynamisch en uitdagend; Vlissingen heeft karakter!

Openstaande vacatures

Op dit moment staat de volgende vacature open:

Voor onze tijdelijke vacatures werken wij samen met Actief Werkt. Alle actuele vacatures vindt u in de rubriek 'Overheid'.

Collega’s met een Vlissings karakter aan het woord

Maritiem

Als de havenmeester van de Binnenhaven van Vlissingen, is John iedere dag druk in de weer binnen het maritieme karakter van de gemeente
Vlissingen.

Ongepolijst

Sebastiaan weet als boomverzorger wel wat aanpoten is. Soms moet hij hard en ongepolijst zijn en de zaag erin zetten, zodat de gemeente kan groeien en groen kan kleuren.
 

No-nonsense

Niet lullen, maar poetsen! Iets wat voor veel Vlissingers geldt. Dit no-nonsense karakter van de stad komt ook terug in het werkmotto van buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) Martijn.

 

Creatief

Als communicatieadviseur laat Jessica haar creativiteit los binnen communicatietrajecten en inspireert ze haar collega’s om met een andere blik naar zaken te kijken.

Kleurrijk

Vlissingen is kleurrijk en vol diversiteit! Dat is iets wat Claudia elke dag weer terugziet in haar werk als teamleider van Stadsbeheer. Zij voelt zich hierin thuis.

 

Internationaal

Als frontofficemedewerker staat Chelsea dagelijks in contact met internationale bezoekers. Hierdoor is iedere dag anders.

 

"Als BOA ben ik veel buiten en ik heb de vrijheid om mijn eigen dag in te vullen", aldus Martijn. "De samenwerking met de politie is goed en we vullen elkaar prima aan. 'Niet lullen, maar poetsen!’ dat is mijn werkmotto." 
Werk jij straks ook no-nonsense? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij Vlissingen

44                                                     350                                        

Duizend inwoners                     Medewerkers
              


Vlissingen als werkgever

Gemeente Vlissingen als organisatie is als de stad zelf: no-nonsens, direct, open en kleurrijk. Met ruimte voor eigen inbreng en volop afwisseling. 

Contact

Voor meer informatie over een vacature, kun je contact opnemen met de contactpersoon die wordt vermeld in de vacaturetekst.