Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Aanvraag omgevingsvergunning aanleg en verwijdering kabels en leidingen voorzijde (Boulevard Evertsen) en achterzijde (Kenau Hasselaarstraat) van het nieuw te bouwen hotel Britannia

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning
Publicatiedatum:
donderdag 28 april 2022Aanvraag omgevingsvergunning aanleg en verwijdering kabels en leidingen voorzijde (Boulevard Evertsen) en achterzijde (Kenau Hasselaarstraat) van het nieuw te bouwen hotel Britannia

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:

voor de aanleg en verwijdering van kabels en leidingen aan de voorzijde (Boulevard Evertsen) en achterzijde (Kenau Hasselaarstraat) van het nieuw te bouwen hotel Britannia op het adres Kadastraal perceelnummer 6417/6462/6418 (Sectie A) in Vlissingen.

De publicatie van de ingediende aanvraag heeft een informatief karakter. Tegen deze aanvraag kunnen geen bezwaarschriften worden ingediend. Het is mogelijk dat de tekeningen, waarop de vergunning wordt verleend, afwijken van de ingediende aanvraag.