Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Kennisgeving vergunningverlening alcoholwet

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
exploitatievergunning
Publicatiedatum:
woensdag 18 augustus 2021Kennisgeving vergunningverlening alcoholwet

De burgemeester van Vlissingen is voornemens een (vernieuwde) vergunning op grond van de Alcoholwet en exploitatievergunning te verlenen aan de hierna genoemde para-commerciële instelling:

 

Vereniging Razzmatazz

 

Voor de locatie: Middelburgsestraat 113 (boven), 4388 VP OOST-SOUBURG

 

Op grond van artikel 3 en 4 van de Alcoholwet worden aan deze vergunning voorschriften verbonden. Op grond van artikel 2:24 van de Algemene plaatselijke verordening Vlissingen 2013 worden aan deze vergunning voorschriften en bepalingen verbonden.

 

De ontwerpen van de besluiten met de aanvraag ligt met ingang van 18 augustus 2021 tot en met 28 september 2021 in de centrale hal van het stadhuis van de gemeente Vlissingen (Paul Krugerstraat 1) tijdens kantooruren voor een ieder te inzage. Vanwege het COVID-19 (Corona virus) is het gedurende de periode dat het stadhuis hierdoor gesloten is mogelijk om de stukken die ter inzage liggen digitaal toegestuurd te krijgen. Indien u dit wenst kunt u een e-mail sturen naar horeca@vlissingen.nl.

 

Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden hun zienswijze over de aanvragen of ontwerpbeschikkingen schriftelijk of mondeling naar voren brengen.